Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Kartoffelsalat med cremet dressing
Foto: Line Falck Kartoffelsalat hører sig til på buffetbordet, i picnickurven og til grillmaden.

Kartoffelsalat med cremet dressing - opskrift fra Hjemmet

Kartoffelsalat med cremet dressing

Nem og lækker kartoffelsalat: Nye kartofler er en vaskeægte sommer-specialitet. Spis nye kartofler som tilbehør til et stykke kød f.eks. i form af kartoffelsalat.

4 personer
Print

Arbejdstid: 20 min.
750 g kolde, kogte kartofler
3 dl cremefraiche 18%
1 dl god mayonnaise
3-4 tsk. dijonsennep
salt og friskkværnet peber
1 bundt persille
Drys: persille

  1. Skær kartoflerne i skiver.

    PRØV OGSÅ: Asparges bagt i butterdej

  2. Rør en dressing af cremefraiche, mayonnaise, sennep og hakket persille, og smag til med salt og peber.
  3. Vend kartoffelskiverne i dressingen. Drys evt. salaten med persille.

    SE MERE: Grillede grøntsager med oliven fetadrys
Se, hvad vi ellers skriver om: Dansk mad, Kartoffelsalat, Vegetarisk og Tilbehør