Klassisk rejesalat på blinis
Foto: Betina Hastoft Rejer er altid godt - og når de kommer i en skøn rejesalat og ovenpå lune blinis, er det bare helt perfekt.

Klassisk rejesalat på blinis

En klassisk rejesalat serveret på lune blinis - det er lækkert!

printer Print
preparation Total: 20 minutter
plate 4 personer

Rejesalat:
200 g dybhavsrejer f.eks. grønlandske
150 g grønne asparges
1 dl god mayonnaise
2 tsk. citronsaft
½ tsk. reven, usprøjtet citronskal
2 spsk. friskhakket dild
salt og peber

Pynt:
1 lille rødløg
frisk dild

Tilbehør:
lunede blinis (købes i større supermarkeder)

Sådan laver du klassisk rejesalat

  1. Afdryp rejerne i en si.
  2. Bræk eller skær den træede ende af aspargesene. Skær aspargesene i 1 cm stykker. Kog dem op i letsaltet vand 1 min. Afdryp og afkøl dem i en si.
  3. Rør mayonnaise, citronsaft, citronskal, dild i en skål. Vend rejer og asparges i. Smag til med salt og peber.
  4. Lad hver især komme rejesalaten på lunede blinis og pynte med rødløgstern og dild.
    blinis-med-rejer-txt.jpg
Se, hvad vi ellers skriver om: Rejer, Skaldyrssalat, Skaldyr, Blinis, Frokost og Forret