Kyllingekødboller med sojaglace
SPONSORERET indhold

Kyllingekødboller med sojaglace

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækre kødboller er altid et hit! Prøv denne skønne, asiatisk inspirerede version med kylling og sojaglace.

Af: Louisa Lorang Foto: Anders Schønnemann
03. nov. 2019 | Opskrift | Fit living
2 personer | Total: 25 min

Ingredienser

Sojaglace:

½ dl soja
¼ dl limesaft
½ tsk. revet ingefær
¼ dl sukker

Kødboller:

1 lille løg
1 håndfuld koriander
1 tsk. salt
2 kyllingebryster
1 spsk. mel
1 æg
2 spsk. sesamfrø
Olie til stegning

Salat:

½ Spidskål
¼ rødkål
2 gulerødder
1 grøn chili

Dressing:

2 spsk. fiskesauce
½ tsk. sukker
2 tsk. fintrevet ingefær
Saft af 1 lime

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    497 Kcal
  • Fedt:
    19 %
  • Protein:
    41 %
  • Kulhydrat:
    40 %

Sådan gør du:

  1. Begynd med sojaglacen, og kom alle ingredienserne i en gryde, og lad det simre i 5-6 minutter, til det er tyknet. Tag det af varmen.
  2. Hak løg, koriander og salt i en foodprocessor. Kom kyllingen i, og hak massen fint.
  3. Tilsæt mel og til sidst æg. Blend kort og tilsæt sesamfrø.
  4. Form 10-12 kødboller, og steg dem i olie i 6-9 minutter på en varm pande, til de er gennemtilberedte.
  5. Snit kålen fint. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver eller lav dem til julienne. Skær chili i tynde skiver. 
  6. Rør en dressing af fiskesauce, sukker, ingefær og lime, og vend grøntsagerne med dressingen.
  7. Vend kødbollerne i sojaglace. Anrét dem med lidt sesamfrø, og servér straks med kålsalaten.

Anbefalet til dig