Cookies
Foto: Columbus Leth

Kokos-marcipan-cookies

En god kombination af en bountybar og en kokosmakron – sprøde udenpå og bløde og seje indeni.


KOKOS-MARCIPANCOOKIES
18 cookies

Tid: ca. 15 min. plus bagetid.

2 æg
150 g rørsukker
150 g kokosmel
100 g marcipan
50 g mørk chokolade til pynt

1. Tænd ovnen på 170 grader. Pisk æg og sukker hvidt og skummende.

2. Vend kokosmel i æggemassen. Riv marcipanen, og vend i dejen.

3. Sæt dejen i klatter med en ske på en bageplade med bagepapir, og tryk dem let flade. Bag cookierne i ca. 7 min., og lad dem afkøle på bagepladen.

4. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og dekorer kagerne, efter de er afkølet.

TIP
Kagerne kan pyntes med hvid chokolade i stedet for mørk.

► SE OGSÅ: Nutella cookies med mandler
► SE OGSÅ: Mysli cookies
► SE OGSÅ: 5 lækre opskrifter på cookies

Se, hvad vi ellers skriver om: Cookies