SPONSORERET indhold
Kold melonsuppe
Skøn ret med sunde råvarer til dig, som gerne vil tabe et par ekstra kilo.
4
Ingredienser
2 kantalupmeloner
1 agurk
2 spsk sherryeddike
1 spsk olivenolie
1 håndfuld basilikum
salt, peber
8 tynde skiver serranoskinke
300 g groft brød
Sådan gør du:
Del, udkern og skræl meloner og agurk. Blend dem med sherryeddike, olivenolie og basilikum og smag suppen til med salt, peber og evt. yderligere sherryeddike. Sæt suppen i køleskabet, til den er kold. Læg skinkeskiverne på en plade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen ved 200° i 5 minutter, flyt dem over på en tallerken og lad dem afkøle. Anret suppen i skåle med den sprøde skinke, pynt med basilikum og server med groft brød.
Energi pr. person: 360 kcal, fedt 20%, protein 17%, kulhydrat 63%