suppe
melonsuppe

Kold melonsuppe

Skøn ret med sunde råvarer til dig, som gerne vil tabe et par ekstra kilo.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 Person(er)
Ingredienser

2 kantalupmeloner
1 agurk
2 spsk sherryeddike
1 spsk olivenolie
1 håndfuld basilikum
salt, peber
8 tynde skiver serranoskinke
300 g groft brød

Sådan gør du:

Del, udkern og skræl meloner og agurk. Blend dem med sherryeddike, olivenolie og basilikum og smag suppen til med salt, peber og evt. yderligere sherryeddike. Sæt suppen i køleskabet, til den er kold. Læg skinkeskiverne på en plade med bagepapir, bag dem sprøde i ovnen ved 200° i 5 minutter, flyt dem over på en tallerken og lad dem afkøle. Anret suppen i skåle med den sprøde skinke, pynt med basilikum og server med groft brød.


Energi pr. person: 360 kcal, fedt 20%, protein 17%, kulhydrat 63%

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Melon og Suppe