Krydrede koteletter i fad
SPONSORERET indhold

Krydrede koteletter i fad

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her får du opskriften på de krydrede svinekoteletter med persille, citronbåde og sorte oliven.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
01. feb. 2019 | Mad | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

8 fadkoteletter
2 tsk. garam masala eller karry
salt og peber
2-3 persillerødder
4-5 gulerødder
2-3 spsk. olivenolie
25 g smør

Pynt:

Persille, citronbåde og sorte oliven

Tilbehør:

Brød f.eks. nann

Sådan gør du

  1. Krydr koteletterne med garam masala, salt og peber. Lad dem trække med saltet, mens du ordner rodfrugterne. Det gør dem mere saftige og smagfulde.
  2. Skræl persillerødder og gulerødder, og skær dem i tern. Fordel grøntsagerne i et ovnfast fad. Vend olivenolie i. Krydr med salt og peber.
  3. Stil fadet i ovnen ved 200 gr. ca. 30 min. Vend gerne rundt i rodfrugterne efter halvdelen af stegetiden.
  4. Smelt smørret på en pande, til det er afbruset og gyldent. Brun koteletterne på hver side. Læg dem i fadet med rodfrugterne. Giv retten yderligere 10 min. Pynt retten med persille, citronbåde og oliven.

Anbefalet til dig