Kylling med rosmarin og sorte oliven
SPONSORERET indhold

Kylling med rosmarin og sorte oliven

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dejlig simremad, der kan laves i god tid. Kyllingen skal være god og gerne økologisk. Smagen bliver fremhævet af vin og peperoncino.

Af: Eva Ravnbøl Foto: Line Thit Klein
05. nov. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

1 kylling skåret i 12 dele
peperoncino (enten 2 hele, små tørrede chili eller en knivspids knust)
4 fed hvidløg
olivenolie
2 glas hvidvin
salt og peber
1 kvist frisk rosmarin
150 g sorte oliven
300 g cherrytomater
vand

Sådan gør du

Svits kyllingestykkerne med peperoncini og hvidløg i varm olivenolie på en stor sauterpande. Når kyllingen er gylden, tilsættes hvidvinen og der skrues op for varmen. Efter et par minutter tilsættes salt, peber, rosmarin og oliven.

Skær tomaterne i både, og kom dem efter 5 min op til kyllingen og tilsæt efter nogle minutter en smule vand. Lad retten simre under låg i ca. 40 min, og servér med godt brød til.

PRØV OGSÅ: Pasta med tomat-chili-sauce og bacon