Nudelsalat med kylling
Foto: Lars Ranek Stegt kylling med nudelsalat

Nudelsalat med kylling

Kylling og soba-nudelsalat

printer Print
plate 4

1 kylling
salt og friskkværnet peber
10 stilke estragon
4 fed hvidløg i halve.

Soba-nudelsalat:
300 g sobanudler
1 gulerod i skiver
1 gul peber i strimler
1 stilk blegselleri i skiver på tværs
4 spsk purløg.

Dressing:
Saft fra 1 citron
1 tsk sukker
salt og friskkværnet peber.

Sådan gør du

Gnid kyllingen i salt og peber, kom estragon og hvidløg ind i kyllingen og steg den i ovnen ved 200 grader i 1 time og 15 minutter.

Kog soba-nudlerne i saltet vand i omkring 8 minutter, skyl straks i koldt vand og lad dem dryppe af. Vend grøntsager og purløg i nudlerne sammen med den sammenpiskede dressing. Smag til med salt og peber.

Servér salaten sammen med den stegte kyllingen og en grøn salat. 

TIP

Hvis du synes, sobanudelsalat er for eksotisk, kan du i stedet erstatte nudlerne med pasta.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nudler, Kinesisk mad og Hovedret