Opskrift på boller i karry
SPONSORERET indhold

Kyllingekødboller i karry

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Kyllingekødboller i karry i en slank og grøn udgave.

Af: Vibeke Lehn og Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
09. okt. 2009 | Opskrift | ALT for damerne
Kyllingekødboller i karry til 4 personer

Ingredienser

Kyllingekødboller i karry

600 g hakket kylling
1/2 dl hvedemel
1 tsk salt, peber
1/4 dl hakket persille
4 dl hønsebouillon
3 dl basmati ris
1 spsk karry
400 g skrællet persillerod i skiver
300 g æble i tern
4 stilke snittet bladselleri.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    595 Kcal
  • Fedt:
    21 %
  • Protein:
    25 %
  • Kulhydrat:
    54 %

Sådan laver du kyllingekødboller i karry

Bland kødet med hvedemel, salt, peber og hakket persille.
Lad farsen hvile 10 min. og form dem til små kødboller, 20-24 stk. Bring hønsebouillon i kog og kog kødbollerne heri af to gange. Kødbollerne er kogte, når de flyder ovenpå.

Kog risene som anvist på emballagen.

Svits karryen i gryden et kort øjeblik, kom bouillonen fra kødbollerne samt persillerødderne ved og kog 10 min.
Tilsæt æbler og bladselleri og kog endnu 5 min.

Jævn saucen med lidt lys saucejævner, kom kødbollerne ved og smag til med salt og peber.

Servér med ris.