Kom med til årets fedeste danse-event i København! Klik her

kyllingesalat med avokado
Foto: Maria Warnke Nørregaard

kyllingesalat med avokado

Kyllingesalat med avokado

Frisk salat fyldt med sprøde grønsager.

plate 4
printer Print

250-300 g stegt kyllingekød
½ agurk
1 iceberg
1 bakke spæde salater
1 avokado i både
¼ frisk ananas i trekanter
100 g snittede sugarsnaps
1 bdt. brøndkarse
salt, peber

Speltcroutoner med honning:
150 g daggammelt fintskåret speltbrød
1 spsk olie
2 tsk blomsterhonning havsalt

Sådan gør du: Høvl agurken i lange tynde strimler, og pluk icebergsalaten i grove stykker. Bland alle ingredienser til salaten, krydr den med lidt salt og peber. Server med sprøde, honningbagte speltcroutoner. Pensl brødskiver med olie, dryp lidt honning over, drys salt på, og bag dem sprøde ved 200° varmluft i 8-10 minutter.

Energi pr. person: 330 kcal, fedt29%, protein 26%, kulhydrat 45%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sunde salater