Laks med hytteost og persille

Foto: Betina Hastoft Nem og lækker laks i ovnen.

Laks med hytteost og persille

Laks og hytteost er en herlig kombination. Her har vi bagt en hel lakseside og toppen den med hytteost og friske urter - nem og lækker aftensmad!

Laks og hytteost er en herlig kombination. Her har vi bagt en hel lakseside og toppen den med hytteost og friske urter - nem og lækker aftensmad!

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

  • 500-600 g laksefilet
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og peber
  • 200 g hytteost
  • 1 dl finthakket persille
  • 25 g smeltet smør

Pynt:

  • citronbåde og hakket persille

Tilbehør:

  • nye kartofler og salat

Sådan gør du:

  1. Læg laksestykket i et smurt ovnfast fad. Dryp med citronsaft og krydr med salt og peber.
  2. Fordel hytteost rørt med persille over. Dryp med det smeltede smør. Krydr med salt og peber.
  3. Stil fadet i ovnen ved 225 gr. i ca. 25 min. Pynt med citronbåde og hakket persille.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Laks, Aftensmad, Nem aftensmad og Hovedret