Ingredienser
Arbejdstid:
15 min.
Marineringstid:
30 min.
Stegetid:
6-8 min.
Ikke fryse-egnet
3/4 kg laksefilet
375-400 g squash
2 spsk majs- eller vindruekerneolie
2 spsk sesam
2 spsk citron- eller limesaft
kværnet peber
salt
Endvidere:
rucolasalat og/eller rødbedeblade
citron- eller limebåde
- Skær laksefilet og squash i 3 cm store terninger. Pisk olie, sesam og citronsaft sammen med kværnet peber.
- Vend laks og squash heri og lad det marinere koldt og tildækket en halv times tid. Sæt skiftevis laks og squash på spid.
- Sæt spiddene under ovnens grillelement i 6-8 min. Vend jævnligt spiddene og pensl med marinaden.
- Fisken er færdigstegt, når fiskekødet ser mælket ud.
- Drys spiddene med salt og server dem på et leje af rucola og/eller rødbedeblade. Giv citron-eller limebåde til. Løse ris eller brød kan serveres til.