Lammekoteletter med sprød topping, oliven og rucola
SPONSORERET indhold

Lammekoteletter med sprød topping, oliven og rucola

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Disse lammekoteletter smager skønt serveret med crudité af sæsonens rødder, og som hovedret når du skal have gæster på en efterårsdag.

Af: Pernille Skjødt Foto: Maria Warnke Nørregaard
15. okt. 2019 | Opskrift | ALT for damerne
4-6 personer

Ingredienser

2 skiver brød med sej krumme
2 spsk olivenolie
salt og peber
1-2 fed hvidløg, finthakket
8-12 lammekoteletter (køb f.eks. en lammekrone, og skær koteletter med ben af den)
olivenolie til stegning
4-5 kviste timian
½-1 bakke rucola
125 g sorte oliven

Sådan gør du:

  1. Smuldr brødet til små krummer. Steg krummerne på en pande med lidt olivenolie, til de bliver let gyldne, og krydr med salt, peber og hvidløg.
  2. Opvarm en pande, og brun koteletterne 2-3 minut på hver side.
  3. Krydr med frisk timian, og kom brødtoppingen over, og steg fortsat et par minutter.
  4. Anret koteletterne på et fad, og kom rucola og sorte oliven ved.
  5. Server lammekoteletter med sprød topping, sorte oliven og rucola samt crudité med sæsonens rødder.

Anbefalet til dig