SPONSORERET indhold
Lammekoteletter med sprød topping, oliven og rucola
Disse lammekoteletter smager skønt serveret med crudité af sæsonens rødder, og som hovedret når du skal have gæster på en efterårsdag.
4-6 personer
Ingredienser
2 skiver brød med sej krumme
2 spsk olivenolie
salt og peber
1-2 fed hvidløg, finthakket
8-12 lammekoteletter (køb f.eks. en lammekrone, og skær koteletter med ben af den)
olivenolie til stegning
4-5 kviste timian
½-1 bakke rucola
125 g sorte oliven
Sådan gør du:
- Smuldr brødet til små krummer. Steg krummerne på en pande med lidt olivenolie, til de bliver let gyldne, og krydr med salt, peber og hvidløg.
- Opvarm en pande, og brun koteletterne 2-3 minut på hver side.
- Krydr med frisk timian, og kom brødtoppingen over, og steg fortsat et par minutter.
- Anret koteletterne på et fad, og kom rucola og sorte oliven ved.
- Server lammekoteletter med sprød topping, sorte oliven og rucola samt crudité med sæsonens rødder.
Tip
Du kan lave den sprøde brødtopping i forvejen. Brun lammekoteletterne godt på begge sider. Læg dem i et ovnfast fad, og kom brødtopping over. Så skal du bare sætte fadet i ovnen kort før spisetid. Steg det 10-12 minutter ved 200 grader, til lammekødet er færdigstegt.