Lammekrone vendt i krydret rasp
Foto: Betina Hastoft Mums!

Lammekrone vendt i krydret rasp

Lam er herligt i påskedagene! Prøv denne skønne opskrift på lammekrone vendt i rasp og lækre krydderier.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 4 personer

  • 1 lammekrone
  • 1 dl mel
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk. grov sennep
  • 1 spsk. honning
  • 80 g rasp lavet af daggammelt brød
  • 2 kviste rosmarin
  • 1 kvist citrontimian
  • 1 spsk. frisk salvie
  • 1 citron
  • 3-4 spsk. olie til stegning

Sådan gør du:

  1. Krydr mel med friskkværnet peber. Vend lammekronen heri. Rør sennep og honning. Smør hver kotelet med blandingen på begge sider.
  2. Blend daggammelt brød til rasp sammen med rosmarin og citrontimian. Riv skallen fint af citronen, og rør citronskal i raspen.
  3. Vend lammekronen i raspen.
  4. Tænd ovnen på 180 gr Opvarm olien i en pande. Brun kronen i 4-5 min. på hver side. Steg lammekronen færdig i ovnen i 20 min. 
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Lam, Påskefrokost og Hovedret