-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
Lynstegt øko-kylling & broccoli
Lækker frokost eller aftensmad, du kan nyde med rigtig god samvittighed.
4
Ingredienser
- 1 spsk kokosolie
- 1-2 spsk hakket ingefær
- 2-3 fed finthakkede hvidløg
- 1-2 udkernede, finthakkede røde chilier
- 400-500 g økologisk kyllingefilet
- 1 udkernet, rød peberfrugt i lidt grove stykker
- 350-400 g broccolibuketter
- salt, peber
- ca. ½ dl urtebouillon + 4 spsk oystersauce
- basilikum, mynte eller koriander
- TILBEHØR:
- 1,5 dl quinoa + 1,5 dl vand
- sojasauce
Sådan gør du:
- Varm olien i en stor sauterepande eller wok og svits ingefær, hvidløg og chili heri under omrøring. Kom kyllingekødet i panden og steg det brunt på alle sider. Tilsæt peberfrugt samt broccoli, svits videre i nogle minutter og drys salt og peber på. Rør urtebouillon og oystersauce sammen, hæld blandingen i panden og lad det hele snurre i yderligere nogle minutter, før retten drysses med krydderurter og serveres med kogt quinoa.
- Energi pr. person: 355 kcal, fedt 30%, protein 35%, kulhydrat 35%