Giv et blad i julegave. Eller forkæl dig selv med en skøn julegave. Priser fra 149 kr.

kylling
Foto: Nicolai Mørk

kylling

Lynstegt øko-kylling & broccoli

Lækker frokost eller aftensmad, du kan nyde med rigtig god samvittighed.

plate 4
printer Print

1 spsk kokosolie
1-2 spsk hakket ingefær
2-3 fed finthakkede hvidløg
1-2 udkernede, finthakkede røde chilier
400-500 g økologisk kyllingefilet
1 udkernet, rød peberfrugt i lidt grove stykker
350-400 g broccolibuketter
salt, peber
ca. ½ dl urtebouillon + 4 spsk oystersauce
basilikum, mynte eller koriander
TILBEHØR:
1,5 dl quinoa + 1,5 dl vand
sojasauce

Sådan gør du:

Varm olien i en stor sauterepande eller wok og svits ingefær, hvidløg og chili heri under omrøring. Kom kyllingekødet i panden og steg det brunt på alle sider. Tilsæt peberfrugt samt broccoli, svits videre i nogle minutter og drys salt og peber på. Rør urtebouillon og oystersauce sammen, hæld blandingen i panden og lad det hele snurre i yderligere nogle minutter, før retten drysses med krydderurter og serveres med kogt quinoa.

Energi pr. person: 355 kcal, fedt 30%, protein 35%, kulhydrat 35%

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund aftensmad, Aftensmad, Broccoli og Kylling