SPONSORERET indhold
Mad, der varmer: Karrysuppe
Vil du gerne kunne spise dig mæt og samtidig smide et par kilo? Prøv denne karrysuppe fra kogebogen "Stop yoyovægten".
2
Ingredienser
15 store tigerrejer
1 fed hvidløg
1 spsk karry
5 spsk olivenolie
3 dl hønsebouillon
1 ds. kokosmælk
1 knivspids gurkemeje
salt og peber
1 bundt forårsløg
Sådan gør du:
Pil de rå rejer, lad halen blive siddende. Pil og pres hvidløget i en hvidløgspresser. Svits karry og hvidløg i olivenolie. Tilsæt bouillon og kokosmælk.
Lad suppen koge, til den har fået en jævn og cremet konsistens. Smag til med karry, gurkemeje, salt og peber.
Tilsæt rejerne og kog 3-4 minutter ved middelvarme. Tilsæt grofthakket forårsløg inden servering.