-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Julens nemmeste småkager: Mandelspecier
Har du en foodprocessor, er denne gamle specieopskrift dejlig nem. Den originale “sure fløde”, altså cremefraiche, er erstattet af yoghurt, som de fleste af os allerede har i køleskabet.
Ca. 80 stk.
Ingredienser
- 150 g mandler
- 125 g smør
- 125 g sukker
- 125 g mel
- 1 spsk. yoghurt
Sådan bager du mandelspecier
- Smut mandlerne, og gnid dem i et tørt viskestykke. Hak dem mellemfint i foodprocessoren, og tag ca. 25 g fra til pynt. Tilsæt alt det øvrige, og kør hurtigt dejen sammen.
- Form den til pølser, tryk dejen godt ned i de hakkede mandler, som du tog fra, og læg dem koldt i nogle timer eller fra dag til dag.
- Skær dejen i 3-4 mm tykke skiver, læg dem på pladen, og bag dem ca. 6 min. ved 200 gr.