Mangochutney med abrikoser og chili
SPONSORERET indhold

Mangochutney med abrikoser og chili

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Smager godt til karryretter eller på en ostemad.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Jes Buusmann
28. mar. 2014 | Opskrift | Hendes Verden
2 glas

Ingredienser

2 modne mangofrugter
2 løg
8 bløde, tørrede abrikoser
200 g sukker
1 1/2 dl hvidvinseddike
3 spsk. friskreven ingefær
4 fed presset hvidløg
1-2 røde chilier
evt. Atamon

  1. Skræl mangofrugterne, og skær kødet i tern. Skær løget i fine tern og abrikoserne i kvarter. Rens chilien for stilk og kerner, og skær den i små tern. Kog sukker og eddike op, og tilsæt alle ingredienserne.
  2. Småkog chutneyen uden låg i ca. 30 min. under jævnlig omrøring. Fjern skummet fra chutneyens overflade. Tilsæt evt. Atamon efter anvisningen på emballagen. Kom chutneyen i rene og skoldede glas. Luk til. 3. Opbevar glassene mørkt og køligt, gerne i køleskab.