Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Anne Bechs kager
Foto: Line Thit Klein Anne Bechs kager

Mars bomber

Prøv disse lækre små marsbomber, der er perfekte til eftermiddagskaffen.

Print

75-100 g mandler (lægges i blød i et par timer)
2 modne bananer
1 spsk peanutbutter
1 spsk IsoWhey-vanilje eller en knsp vaniljepulver, kan evt. udelades
100 g chokolade 85 %

Sådan gør du

Blend alle ingredienser und-tagen chokolade til en fin masse med en stavblender. Hak chokoladen fint. Kom halvdelen i en skål, og smelt det over vandbad.

Kom resten af chokoladen i lidt ad gangen, og rør godt, så det smelter til en fin, glat masse. Hæld en lille bundskjuler i en silikoneform til muffins. Frys den i 5 minutter. Rør rundt i chokoladen imens, så du holder gang i choko­­laden. Kom så en spiseskefuld af den blendede masse oven på den frosne chokolade. Frys det hele, til det er fast uden at være frossent.

 Hæld så resten af den flydende chokolade over, så det dækker så meget som muligt. Jeg kører gerne en kniv rundt i kanten, så jeg er sikker på, at det dækker langs siderne og kommer ned til det nederste chokolade i bunden. Frys så igen. Tag Mars-kuglerne ud, når de skal spises. Lad dem køle af et par minutter, før du serverer.

PRØV OGSÅ: Jens Jørgen Thorsen-kage

PRØV OGSÅ: Islagkage med hvid chokolade og citron

PRØV OGSÅ: Matcha-chokoladekage

Tip

Har du ikke en silikone­form, kan du forme massen til klassiske barer, fryse dem, til de er faste, og så hælde chokolade ud over dem. Eller vær kreativ, og find din egen form – der er masser af muligheder.
Se, hvad vi ellers skriver om: Chokolade og Anne Bech