Anne Bechs kager
SPONSORERET indhold

Mars bomber

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Prøv disse lækre små marsbomber, der er perfekte til eftermiddagskaffen.

Af: Anne Bech og Jo Brand Foto: Line Thit Klein
11. apr. 2015 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

75-100 g mandler (lægges i blød i et par timer)
2 modne bananer
1 spsk peanutbutter
1 spsk IsoWhey-vanilje eller en knsp vaniljepulver, kan evt. udelades
100 g chokolade 85 %

Sådan gør du

Blend alle ingredienser und-tagen chokolade til en fin masse med en stavblender. Hak chokoladen fint. Kom halvdelen i en skål, og smelt det over vandbad.

Kom resten af chokoladen i lidt ad gangen, og rør godt, så det smelter til en fin, glat masse. Hæld en lille bundskjuler i en silikoneform til muffins. Frys den i 5 minutter. Rør rundt i chokoladen imens, så du holder gang i choko­­laden. Kom så en spiseskefuld af den blendede masse oven på den frosne chokolade. Frys det hele, til det er fast uden at være frossent.

 Hæld så resten af den flydende chokolade over, så det dækker så meget som muligt. Jeg kører gerne en kniv rundt i kanten, så jeg er sikker på, at det dækker langs siderne og kommer ned til det nederste chokolade i bunden. Frys så igen. Tag Mars-kuglerne ud, når de skal spises. Lad dem køle af et par minutter, før du serverer.

PRØV OGSÅ: Jens Jørgen Thorsen-kage

PRØV OGSÅ: Islagkage med hvid chokolade og citron

PRØV OGSÅ: Matcha-chokoladekage