Opskrift på melongazpacho med hummerhaler
SPONSORERET indhold

Melongazpacho med hummerhaler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Gitte Heidi Rasmussen Foto: Andreas Wiking
18. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 15 min

Ingredienser

300 g melonkød, galia- eller honning melon
2 mellemstore agurker
1 fed knust hvidløg
2 skalotteløg
1 dl friske mynteblade
salt, peber
200 g groft rugbrød
400 g jomfruhummerhaler eller rejer.

Næringsindhold

  • Energi pr. person:
    260 Kcal
  • Fedt:
    8 %
  • Protein:
    37 %
  • Kulhydrat:
    55 %

Sådan gør du

Findel melonkødet i en blender sammen med 1½ agurk, hvidløg, 1 skalotteløg og halvdelen af mynten og smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
Hak det sidste skalotteløg og bland med hakket mynte. Skær resten af agurken i små tern og bland med løg og mynte.
Skær rugbrødet i tynde skiver og rist det sprødt.
Server suppen iskold med agurkesalsa og hummerhaler på toppen.