Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på melongazpacho med hummerhaler
Foto: Andreas Wiking Melongazpacho med hummerhaler

Opskrift på melongazpacho med hummerhaler

Melongazpacho med hummerhaler

15 minutter
Print
4

300 g melonkød, galia- eller honning melon
2 mellemstore agurker
1 fed knust hvidløg
2 skalotteløg
1 dl friske mynteblade
salt, peber
200 g groft rugbrød
400 g jomfruhummerhaler eller rejer.

Energi pr. person:
260 Kcal
Fedt:
8 %
Protein:
37 %
Kulhydrant:
55 %

Sådan gør du

Findel melonkødet i en blender sammen med 1½ agurk, hvidløg, 1 skalotteløg og halvdelen af mynten og smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
Hak det sidste skalotteløg og bland med hakket mynte. Skær resten af agurken i små tern og bland med løg og mynte.
Skær rugbrødet i tynde skiver og rist det sprødt.
Server suppen iskold med agurkesalsa og hummerhaler på toppen.

 

Tip

Hvis du ikke kan få hummerhaler, så brug rejer i stedet.


Se, hvad vi ellers skriver om: Gazpacho, Sommer, Suppe, Spansk mad, Hummer, Jomfruhummer og Forret