
SPONSORERET indhold
Melongazpacho med hummerhaler
4 |
Total: 15 min
Ingredienser
300 g melonkød, galia- eller honning melon
2 mellemstore agurker
1 fed knust hvidløg
2 skalotteløg
1 dl friske mynteblade
salt, peber
200 g groft rugbrød
400 g jomfruhummerhaler eller rejer.
Næringsindhold
-
Energi pr. person:260 Kcal
-
Fedt:8 %
-
Protein:37 %
-
Kulhydrat:55 %
Sådan gør du
Findel melonkødet i en blender sammen med 1½ agurk, hvidløg, 1 skalotteløg og halvdelen af mynten og smag til med salt og peber. Sæt suppen i køleskabet indtil servering.
Hak det sidste skalotteløg og bland med hakket mynte. Skær resten af agurken i små tern og bland med løg og mynte.
Skær rugbrødet i tynde skiver og rist det sprødt.
Server suppen iskold med agurkesalsa og hummerhaler på toppen.
Tip
Hvis du ikke kan få hummerhaler, så brug rejer i stedet.