Ingredienser
3 store æggehvider
150 g sukker
saften fra 1/2 citron
et par dråber lyserød frugtfarve
3 dl piskefløde
2 spsk. flormelis
4 passionsfrugter
125 g friske hindbær
evt. 1 dragefrugt
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 100 grader varmluft.
- Pisk sukker, æggehvide og citronsaft med en elpisker til marengsmassen er skinnende, blank og helt stiv.
- Fyld massen i en sprøjtepose med rund spids eller blot i en frysepose med hjørnet klippet af.
- Sprøjt massen ud i otte portioner på en bageplade med bagepapir. Lav først bunde, og sprøjt dernæst sider på bundene, så der dannes små skåle.
- Sæt pladen på ovnens nederste rille, og bag i ca. 50 minutter. Sluk ovnen, og lad kagerne stå derinde, til de er kolde.
- Pisk fløden til skum med flormelis, og fyld den i marengsene.
- Top med frugtkød fra passionsfrugterne, friske hindbær og evt. skiver af dragefrugt. Servér med det samme.