Mini-peberkagehus
SPONSORERET indhold

Mini-peberkagehus

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Bag disse fine mini-peberkagehuse du kan sætte på en kop kaffe eller kakao

Af: Monica Eisenman Foto: Ulrika Pousette
27. nov. 2018 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

Peberkagedej: 

Julens fineste peberkager

Glasur:

1 æggehvide
ca. 4 dl flormelis
½ tsk eddike

Sådan gør du

Lav en peberkagedej. Klip de små skabeloner ud nederst på siden. Rul dejen ud. Læg den på en bageplade med bagepapir, og rul den lidt mere, så den er så tynd som muligt.

Glasur:

  1. Bland æggehvide, flormelis og eddike.
  2. Tilpas mængden af flormelis efter, hvor tyk du vil have glasuren.
  3. Fyld glasuren i en sprøjtepose med en lille tylle eller i en frysepose, og klip et lille hul i hjørnet.

1. Brug skabelonerne, og skær de forskellige former til huset ud. Fjern den overflødige dej. Det er smart at skære direkte på bagepladen, da du så ikke skal flytte de små tynde stykker dej

2. Bag peberkagerne i ca. 5 minutter. Lad dem køle af på pladen, og læg dem derefter på en rist for at køle dem helt ned. Brug din sprøjtepose med glasur, og tegn en tynd streg langs den korte side af huset. Sæt en væg på.

 

3. Når glasuren er tørret lidt, og væggen sidder fast, gør du det samme på den anden side.

4. Lim bagsiden af huset fast, og sæt til sidst taget på. Lad glasuren tørre helt, så huset sidder ordentligt sammen.

Skabeloner:

Anbefalet til dig