Ingredienser
Arbejdstid: 20 min.
Koge/stege/bagetid: 30 min.
1 løg
300 g kyllingebryst
salt og peber
1 spsk. olivenolie
1 brik mornaysovs (f.eks. Karolines Køkken)
500 g broccoli
1 rulle butterdej
1 æg
Sådan laver du en nem madtærte
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Pil løget, og hak det fint.
- Skær kyllingekødet i strimler, krydr dem med salt og peber, og brun dem på en pande med olie. Tilsæt løgene, og steg i 1 min.
- Hæld sovsen på panden, giv det et opkog, og tag panden af varmen.
- Del broccolien i buketter, og blanchér dem i kogende letsaltet vand.
- Fordél kyllingestuvningen og broccolien i et smurt, ovnfast fad.
- Læg butterdejen over fadet som låg. Pres kanten godt fast, lav et hul til skorsten, og pynt evt. med dejrester.
- Pensl dejen med sammenpisket æg, og sæt fadet i ovnen i ca. 20 min., til dejen er gylden og gennembagt.