Nordisk flerkornsgrød
SPONSORERET indhold

Nordisk flerkornsgrød

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

God i sig selv til morgenmad, men med gode sommerbær og skum på toppen også værdig som lille efterret til en let salat.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
08. jul. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
4

Ingredienser

300 kcal pr. portion
85 g rugkerner
85 g hvedekerner
2 dl letmælk
75g havregryn, grovvalset
1/2 dl piskefløde
150 g skyr
50 g hindbær
1 tsk vaniljepulver
evt. 3 drb flydende sød, kan undlades
20 g mandler

Sådan gør du:

1. Kog kernerne i vand i ca. 10 minutter.

2. Hæld vandet fra kernerne, og kom dem i en gryde med havregryn. Kog det sammen i mælk, til du har en god grødkonsistens, og rør vaniljen heri.

3. Pisk fløden til skum, og vend den forsigtigt sammen med skyr.

4. Server grøden i en dyb tallerken med skum på toppen, og pynt med hakkede mandler og bær.

PRØV OGSÅ: Hvedekernesalat med friske rejer

Få mere inspiration til lækker mad på ALTfordamerne.dk/opskrifter