-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Okonomiyaki: Sådan laver du de japanske pandekager
Den japanske madpandekage okonomiyaki har måske nok et ret umuligt navn, men smager helt vidunderligt. Og så kan du variere en okonomiyaki med alskens fyld og toppings. Her får du er god basis opskrift på den lækre japanske ret, der lynhurtigt er blevet meget populær herhjemme:
4 personer
Total:1 time 5 minutter
Arbejdstid:35 minutter
Ingredienser
Pandekager:
- 150 g hvedemel
- 50 g panko- eller gourmetrasp
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. sukker
- 2 dl kold bouillon eller vand
- 4 æg
- 500 g spidskål
- 1 bundt forårsløg
- ½ spsk. olie
Fyld:
- 1 løg eller 2 skalotteløg
- 1 fed hvidløg
- 10 g frisk ingefær
- 1 frisk chili
- ½ spsk. olie
- 350 g hakket oksekød
- salt og peber
- 2-3 spsk. hakket persille eller koriander
Okonomiyaki-sauce:
- 1 dl ketchup
- 2 spsk. flydende honning
- 1½ spsk. worcestershiresauce
- 1 spsk. soyasauce
Mayonnaise:
- 75 g mayonnaise
- 1 spsk. risvineddike (eller æblevineddike)
- ½ spsk. sukker
Sådan gør du:
- Pandekager: Bland mel, rasp, salt og sukker i en skål, og rør kold bouillon eller vand i. Rør æggene i ét ad gangen. Snit kål og forårsløg fint, og bland det i dejen – gem 1 dl forårsløg til pynt.
- Varm en pande (18-20 cm) op med lidt olie, og bag dejen til fire 2 cm. tykke pandekager – de skal have 3-4 min. på hver side.
- Fyld: Rens og snit løg, hvidløg, ingefær og chili (uden frø og mellemvægge) fint.
- Brun kødet på en varm pande med olie. Tilsæt de fintsnittede ingredienser, og steg under omrøring i 5-10 min. Smag til med salt og peber, og tilsæt hakket persille eller koriander.
- Okonomiyaki-sauce og mayonnaise: Rør ingredienserne sammen.
- Anret kødet på pandekagerne, og dryp sauce og mayonnaise over. Pynt med forårsløg, og server okonomiyaki straks.