Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på østers med to slags sauce
Foto: Linnea Press Østers med to slags sauce

Opskrift på østers med to slags sauce

Østers med to slags sauce

Server østers på en bund af knust is med citronbåde og tyndt ristet hvedebrød.

Østers til 6 personer
Print

Beregn 6 østers til hver, og server på en bund af knust is med citronbåde og tyndt ristet hvedebrød.


Klassisk østerssauce:

3 spsk. god rødvinseddike blandes med 1 meget fint snittet skalotteløg (ca. 1 stor tsk.).

Krydr med peber.


Thai-inspireret sauce:
1 cm frisk ingefær, fint revet
1 lille fed hvidløg
4 spsk. mild og saltfattig sojasauce
1 spsk. rørsukker (brun)
1 dl sesamolie
1 spsk. vand
½ tsk meget fint hakket rød chili
1 spsk. friske koriander fint hakket

 

LÆS OGSÅ: Limfjordsøsters med brunet smør og ribs

LÆS OGSÅ: Jordskokkesuppe med østers

LÆS OGSÅ: Østers a la Bloody Mary

Se, hvad vi ellers skriver om: Nytårsmenu, Østers, Nytårsforret, Skaldyr og Forret