Opskrift på østers med to slags sauce
SPONSORERET indhold

Østers med to slags sauce

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Server østers på en bund af knust is med citronbåde og tyndt ristet hvedebrød.

Af: Linnea Press Foto: Linnea Press
13. sep. 2016 | Opskrift | BoligLiv
Østers til 6 personer

Ingredienser

Beregn 6 østers til hver, og server på en bund af knust is med citronbåde og tyndt ristet hvedebrød.


Klassisk østerssauce:

3 spsk. god rødvinseddike blandes med 1 meget fint snittet skalotteløg (ca. 1 stor tsk.).

Krydr med peber.


Thai-inspireret sauce:
1 cm frisk ingefær, fint revet
1 lille fed hvidløg
4 spsk. mild og saltfattig sojasauce
1 spsk. rørsukker (brun)
1 dl sesamolie
1 spsk. vand
½ tsk meget fint hakket rød chili
1 spsk. friske koriander fint hakket

 

LÆS OGSÅ: Limfjordsøsters med brunet smør og ribs

LÆS OGSÅ: Jordskokkesuppe med østers

LÆS OGSÅ: Østers a la Bloody Mary

Sådan laver du østers med to slags sauce

Pisk alle ingredienserne sammen, og hæld i små skåle.