Ovnbagte chips

Foto: Thomas Hergaard

Ovnbagte chips - opskrift fra Hjemmet

Ovnbagte chips

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate (4 personer)
Ingredienser

Arbejdstid: 30 min.
Bagetid: 30 min.
Ikke fryse-egnede
Ingredienser:
500 g rodfrugter (rødbede, selleri, pastinak, jordskok eller gulerod)
1 spsk jomfruolivenolie
½ tsk groft salt
friskkværnet peber

  1. Tænd ovnen på 170 grader varmluft.
  2. Skrub eller skræl rodfrugterne og skær dem i tynde skiver. Brug eventuelt et rivejern eller en mandolin.
  3. Vend dem med olie, læg dem på bageplader med bagepapir og drys med salt og peber. Bag dem gyldne og sprøde i 25-35 min.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Tilbehør

610x200_woordy_dmjpg.jpg