Opskrift på ovnbagt squash med parmesan og rosmarin
SPONSORERET indhold

Ovnbagte squash med parmesan og rosmarin

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
13. aug. 2010 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 35 min

Ingredienser

1 løg
2 squash
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg, finthakket
1-2 kviste rosmarin, bladene heraf
salt og peber
lidt citronsaft
1 dl parmesan, groftrevet

Sådan gør du

Pil og halvér løget, snit det i skiver og skær squash i ½ cm tykke skiver.
Kom løg, squash, olivenolie, hvidløg og rosmarin i en ovnfast fad og bland det sammen. Krydr med salt, peber og bag det 30-35 min. ved 175 grader til det er mørt.

Tag fadet ud af ovnen. Smag på det og krydr evt. med ekstra salt, peber, citronsaft og revet parmesan.

Servér de ovnbagte squash som tilbehør til alverdens kødretter eller som et udvalg af grøntretter på en buffet.