
SPONSORERET indhold
Fine påskesmåkager
Så skal der bages småkager til påske - tag ungerne med i køkkenet og lav de fineste påskesmåkager. Brug udstikkere og lav f.eks. små påskelam, små påskekyllinger eller påskeæg - og pynt med glasur og kokos - evt. farvet med gul eller grøn frugtfarve.
Ca. 40-50 stk. |
Total: 8 min
Ingredienser
250 g mel
150 g blødt smør
100 g sukker
½ tsk. hjortetaksalt
1 æg
Pynt:
200 g flormelis
3-4 spsk. kogende vand
100 g revet kokos
Sådan bager du påskesmåkager
- Ælt alle ingredienserne til dejen sammen. Stil dejen koldt i mindst en time og gerne til dagen efter.
- Rul dejen ud på et melstrøget bord i en tykkelse på ca. 3-4 mm. Udstik dem i den form, man ønsker, f.eks. lam eller kaniner.
- Tænd ovnen på 180 gr. Læg bagepapir på bageplader. Bag kagerne på midterste ovnribbe i 7-8 min., til de er gyldne og sprøde.
- Afkøl dem på en bagerist.
- Rør flormelis sammen med kogende vand til en tyk glasur. Smør kagerne med glasur, og drys med revet kokos. Pynt evt. de små påskelam med sløjfer om halsen.