Pandekager på den sunde måde

Pandekager på den sunde måde



Kalorier 438 kcal
Protein 32 g 29 %
Kulhydrat 23 g 21 %
Fedt 25 g 50 %
Kostfibre 3 g

(1 person)

Ingredienser

  • Ingredienser:
  • 100 g rød peberfrugt
  • 1 lille, rød chili
  • 20 g forårsløg
  • 1 æg
  • 10 g mel
  • 1 dl minimælk
  • salt & peber
  • 10 g fedtstof til stegning
  • 60 g parmaskinke
  • 25 g yoghurt, drænet
  • purløg
  • peberfrugt til pynt

  1. Hak peberfrugt,chili og forårsløghelt fint.
  2. Kom æg, mel ogmælk i en skål ogpisk det godt sammen.Kom grønsagernei blandingenog krydr med salt ogpeber.
  3. Varm en lillepande op med fedtstoffet.Steg dejen i klatter, til deer gyldne og gennemstegte.
  4. Spred parmaskinke ud på etstykke bagepapir, der ligger påbagepladen. Steg den i en varmovn ved 225 grader, til den ergylden og helt sprød.
  5. Kom en klat yoghurt på pandekagerneog læg den sprøde parmaskinkeover. Pynt med purløgog peberfrugt og server.
  6. Find flere kalorielette opskrifter i én af
  7. Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »