
Pandekager på den sunde måde
Kalorier 438 kcal
Protein 32 g 29 %
Kulhydrat 23 g 21 %
Fedt 25 g 50 %
Kostfibre 3 g
(1 person)
Ingredienser
- Ingredienser:
- 100 g rød peberfrugt
- 1 lille, rød chili
- 20 g forårsløg
- 1 æg
- 10 g mel
- 1 dl minimælk
- salt & peber
- 10 g fedtstof til stegning
- 60 g parmaskinke
- 25 g yoghurt, drænet
- purløg
- peberfrugt til pynt
- Hak peberfrugt,chili og forårsløghelt fint.
- Kom æg, mel ogmælk i en skål ogpisk det godt sammen.Kom grønsagernei blandingenog krydr med salt ogpeber.
- Varm en lillepande op med fedtstoffet.Steg dejen i klatter, til deer gyldne og gennemstegte.
- Spred parmaskinke ud på etstykke bagepapir, der ligger påbagepladen. Steg den i en varmovn ved 225 grader, til den ergylden og helt sprød.
- Kom en klat yoghurt på pandekagerneog læg den sprøde parmaskinkeover. Pynt med purløgog peberfrugt og server.
Find flere kalorielette opskrifter i én af - Vægtkonsulenternes mange opskriftsbøger »