Pandestegte tomater med pasta
SPONSORERET indhold

Aftensmad på 15 minutter: Pandestegte tomater med pasta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En skøn og nem pastaret, som du kan lave færdig på et kvarter. Når tomater bages som her, bliver de dejlig søde og kan bruges i en lækker pastaret som denne. Her får du opskriften på den nemme pastaret, som du kan lave på INGEN tid. Velbekomme ツ

Af: Marie Melchior Foto: Betina Hastoft
18. aug. 2021 | Opskrift | Hendes Verden
4 | Total: 15 min

Ingredienser

400 g penne
250 g små tomater
1 bundt forårsløg
5 spsk. olivenolie
1 bundt basilikum
200 g hel mozzarella
salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Skyl tomater og forårsløg. Skær forårsløgene i mindre stykker.
  3. Opvarm en spsk. olivenolie på en pande. Svits forårsløg og tomater i 5-6 min.
  4. Kom den kogte pasta på panden, og vend godt rundt med basilikumblade.
  5. Kom hele molevitten i en skål, og læg mozzarellaen i midten. Dryp med resten af olivenolien, og krydr med salt og peber.

Anbefalet til dig