
SPONSORERET indhold
Aftensmad på 15 minutter: Pandestegte tomater med pasta
En skøn og nem pastaret, som du kan lave færdig på et kvarter. Når tomater bages som her, bliver de dejlig søde og kan bruges i en lækker pastaret som denne. Her får du opskriften på den nemme pastaret, som du kan lave på INGEN tid. Velbekomme ツ
4 |
Total: 15 min
Ingredienser
400 g penne
250 g små tomater
1 bundt forårsløg
5 spsk. olivenolie
1 bundt basilikum
200 g hel mozzarella
salt og peber
Sådan gør du:
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Skyl tomater og forårsløg. Skær forårsløgene i mindre stykker.
- Opvarm en spsk. olivenolie på en pande. Svits forårsløg og tomater i 5-6 min.
- Kom den kogte pasta på panden, og vend godt rundt med basilikumblade.
- Kom hele molevitten i en skål, og læg mozzarellaen i midten. Dryp med resten af olivenolien, og krydr med salt og peber.