Pandestegte tomater med pasta
Foto: Betina Hastoft Mad på 15 minutter

Pandestegte tomater med pasta

Når tomater bages som her, bliver de dejlig søde og kan bruges i en lækker pastaret som denne.

printer Print
clock 15 minutter
plate 4

400 g penne
250 g små tomater
1 bundt forårsløg
5 spsk. olivenolie
1 bundt basilikum
200 g hel mozzarella
salt og peber

Sådan gør du:

  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  2. Skyl tomater og forårsløg. Skær forårsløgene i mindre stykker.
  3. Opvarm en spsk. olivenolie på en pande. Svits forårsløg og tomater i 5-6 min.
  4. Kom den kogte pasta på panden, og vend godt rundt med basilikumblade.
  5. Kom hele molevitten i en skål, og læg mozzarellaen i midten. Dryp med resten af olivenolien, og krydr med salt og peber.

Se, hvad vi ellers skriver om: Nem aftensmad, Pastaretter, Sommermad og Hovedret