Pannacotta med ribsgele
SPONSORERET indhold

Pannacotta med ribsgele

Lækker sød fristelse ❤

Foto: Tia Borgsmidt
08. sep. 2015 | Opskrift | BoligLiv

PANNACOTTA MED RIBSGELE

Tid: ca. 30 min. plus tid til afkøling
(4 pers.)

Pannacotta:
1 vaniljestang
5 dl piskefløde
60 g rørsukker
3 blade husblas

Ribsgele:
2 blade husblas
200 g ribs
100 g sukker
½ dl vand
ribs til pynt

1. Flæk vaniljestangen, og skrab kornene ud.
2. Kom fløde, sukker, vaniljekorn og vaniljestang i en gryde, og kog op ved svag varme i ca. 5 min. Tag gryden af varmen, og afkøl fløden til fingervarmt.
3. Udblød husblas i koldt vand i ca. 10 min. Vrid den let, og rør den i den fingervarme fløde.
4. Fordel cremen i fire glas, og stil på køl et par timer.
5. Læg husblas i koldt vand i ca. 10 min.
6. Kom ribs, sukker og vand i en gryde, og kog i ca. 5 min. ved svag varme. Si saften fra, og lad den afkøle til fingervarm. Du skal bruge ca. 1 dl saft.
7. Vrid husblas let, og rør den i ribssaften, til den er opløst.
8. Hæld geleen over den stivnede pannacotta, og stil på køl i ca. 1 time. Pynt med ribs før servering.

TIP
Pynt evt. med frosne ribs - de har en flot mat overflade når de lige kommer ud af fryseren.

► SE OGSÅ: Skyr-panna cotta med ananas og lakrids
► SE OGSÅ: Hyldeblomst panna cotta
► SE OGSÅ: Panna cotta med citronsirup og pistacienødder