sund pasta med asparges
SPONSORERET indhold

Pasta med asparges & ærter

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Aftensmad med masser af smag.

Af: Vibeke Lehn Foto: Maria Warnke Nørregaard
24. jun. 2016 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

250 g fuldkornspasta
150 g ærter
lidt kogevand fra pastaen
citronsaft
salt, peber
250-300 g grønne asparges
1 spsk olivenolie
200 g lufttørret skinke
friske ærteskud
35 g granaost

Sådan gør du: Kog pastaen, afdryp, og hold den varm. Gem en smule af kogevandet, som hældes over ærterne, der moses groft med en gaffel. Vend dem herefter i den kogte pasta. Smag til med citronsaft, salt og peber. Rist aspargesene i olivenolie et par minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Anret den varme pasta og asparges med skinke, friske ærteskud og et drys flaget ost.

Energi pr. person: 440 kcal, fedt 27%, protein 26%, kulhydrat 47%

TIP! Grønne asparges kan holde sig i op til to uger i køleskabet. Læg dem i plastpose, som ikke lukkes helt til.