-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Pasta med ærter og asparges - på kun 15 minutter
Frisk pasta, gode ærter og sprøde asparges. Få her en nem opskrift, hvor denne kombination giver en hurtig aftensmad med masser af smag.
4
Ingredienser
- 200 g bacon
- 1 bundt grønne asparges
- 2 håndfulde friskbælgede ærter
- 500 g frisk pasta f.eks. fettuccine
- 2 æggeblommer
- 75 g friskhøvlet parmesan
- 4 spsk. olivenolie
- Salt og peber
- 3-4 stilke bredbladet persille
Sådan gør du:
- Sæt en stor gryde over med vand og lidt salt. Bring gryden i kog.
- I mellemtiden skær bacon i små tern. Bræk enderne af aspargeserne og skyl dem under koldt vand. Skær dem i mindre stykker.
- Steg bacon sprød på panden. Tilsæt asparges og ærter på panden og steg med i 5-6 min.
- Kom pastaen i det kogende vand og kog den al dente i ca. 3 min. Hæld vandet fra pastaen.
- Rør pasta sammen med æggeblommerne. Kom den kogte pasta på panden. Vend godt rundt med den høvlede parmesan og olien. Smag til med salt og peber. Anret pastaretten på et fad og pynt med blade af bredbladet persille.