Opskrift på tagliatelle med blomkål, mandler og frisk trøffel
SPONSORERET indhold

Tagliatelle med blomkål, mandler og frisk trøffel

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Dette er en meget simpel ret at lave og som smager fantastisk. Blomkål og trøfler er en fantastisk kombination, som også kan bruges på pizza som et alternativ.

Af: Marie Steenberger Foto: Mikkel Adsbøl
16. jun. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
2

Ingredienser

10 mandler
1 fed hvidløg
1/2 blomkålshoved
100 g tagliatelle (bredbåndspasta)
2 spsk olivenolie
salt
peber
1 spsk citronskal
1 spsk trøffel (eller 2-3 spsk. trøffelolie)
frisk parmesan.

Sådan laver du tagliatelle med frisk trøffel

Hak mandlerne groft og hvidløget fint.

Pluk buketter af det store blomkålshoved og skær de små buketter i tynde skiver.

Kog pastaen.

Svits hvidløget i olivenolie 1 minuts tid og tilsæt mandlerne. Rist et par minutter til mandlerne er let gyldne.

Vend forsigtigt blomkålen i hvidløg og mandlerne og lade det stege med i et par minutter. Krydr med salt og peber.

Vend blandingen med friskkogt pasta og frisk citronskal. Riv frisk trøffel over og eventuelt parmesan. 


Se også opskrift på pasta med edamamebønner og safran