Pasta med tunsovs
SPONSORERET indhold

Pasta med tunsovs

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Verdens nemmeste pastaret - en klassisk og billig pastaret, som du kan lave i en fart.

Af: Christine Bille Foto: Thomas Hergaard
02. apr. 2018 | Opskrift | Hjemmet
(4 personer)

Ingredienser

Arbejdstid: 15 min.
Ikke fryse-egnet
Ingredienser:
2 dåser tun i vand
2½ dl piskefløde
1 usprøjtet citron
3 spsk kapers
salt og peber
500 g frisk fettuccine
1 bundt purløg

  1. Lad tunen dryppe af i en sigte.
  2. Kog fløden op med 2 tsk fintrevet citronskal og 2 spsk citronsaft. Skru ned til lav varme.
  3. Bryd tunen i store stykker og kom dem i fløden sammen med kapers.
  4. Lun tunen i fløden uden at røre for kraftigt. Smag sovsen til med peber og evt. salt (tun og kapers salter i sig selv).
  5. Kog pastaen i letsaltet vand i det antal minutter, som er angivet på emballagen. Lad pastaen dryppe af i en sigte og vend den forsigtigt med tunsovsen.
  6. Drys med hakket purløg og servér med det samme.