Pizzasnegle med skinke
Foto: Hjemmet Prøv pizzasneglene, der er velegnede til frysning.

Pizzasnegle med skinke

Bag selv disse lækre snegle med skinke. De er gode som snack og i madpakken.

printer Print
clock 20 minutter
plate 20 stk.

Dej:

50 g gær
3 dl vand
1 tsk. groft salt
2 spsk. olivenolie
ca. 500 g pizzamel

Fyld:

1 løg
1 peberfrugt
100 g kogt skinke
100 g salami el. lign.
1 dåse konc. tomatpuré (70 g)
100 g revet ost

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud lunkent vand. Tilsæt salt, olivenolie og melet lidt efter lidt, til dejen har en passende konsistens; den skal være let og smidig.
  2. Lad dejen hæve 30 min.
  3. Pil løget og hak det fint. Rens peberfrugten og skær den i små terninger.
  4. Skær skinke og pølse i små terninger og bland det dele sammen. Rul dejen ud til et aflangt stykke (ca. 30 x 40 cm.).
  5. Smør tomatpuré over dejen og fordél fyldet ovenpå. Drys med revet ost og rul dejen sammen på den lange led.
  6. Skær dejen i ca. 2 cm tykke skiver og læg dem med skærefladen opad på bageplader med bagepapir.
  7. Lad dem hæve, mens ovnen varmer op.
  8. Bag sneglene ved 200 grader varmluft i ca. 20 min. og afkøl dem på en rist.
Se, hvad vi ellers skriver om: Pizzasnegle, Pizza, Madpakke og Bageopskrifter