
Rabarbercrumble - opskrift fra Hendes Verden
Nem rabarbercrumble med marcipan
Det er supernemt at bage en crumble - og her får du opskriften på en skøn rabarbercrumble med marcipan. Kombinationen af de syrlige rabarber og den søde marcipan er helt sublim. Se her, hvordan du nemt og hurtigt kan bage en crumble med marcipan og rabarber...
plate
6 personer
Af Bente Nissen Lundsgaard
Ingredienser
Rabarbercrumble
600 g rabarber
150 g sukker
Desuden:
125 g smør
150 g hvedemel
100 g ren rå marcipan
100 g sukker
korn af 1 vaniljestang
Drys:
50 g mandelflager
1 spsk. sukker
Pynt:
sigtet flormelis
Tilbehør:
flødeskum
- Skyl og skær rabarberne i 1 cm tykke skiver. Fordel dem i et ovnfast fad. Drys sukker over.
- Smuldr smørret i hvedemel, vaniljesukker og sukker, til det er som revet ost. Riv marcipanen på råkostjernet, og smuldr det i melblandingen. Drys det over frugten. Drys mandelflager og sukker over.
- Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server kagen lun eller kold med flødeskum til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Rabarber, Crumble og Bageopskrifter
Få vores NYHEDSBREV: