Rabarbercrumble
Foto: Betina Hastoft

Rabarbercrumble - opskrift fra Hendes Verden

Rabarbercrumble med marcipan

Rabarbercrumble med marcipan

printer Print
plate 6 personer

Rabarbercrumble
600 g rabarber
150 g sukker

Desuden:
125 g smør
150 g hvedemel
100 g ren rå marcipan
100 g sukker
korn af 1 vaniljestang

Drys:
50 g mandelflager
1 spsk. sukker

Pynt:
sigtet flormelis

Tilbehør:
flødeskum

  1. Skyl og skær rabarberne i 1 cm tykke skiver. Fordel dem i et ovnfast fad. Drys sukker over.
  2. Smuldr smørret i hvedemel, vaniljesukker og sukker, til det er som revet ost. Riv marcipanen på råkostjernet, og smuldr det i melblandingen. Drys det over frugten. Drys mandelflager og sukker over.
  3. Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server kagen lun eller kold med flødeskum til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Rabarber, Crumble og Bageopskrifter