
Rabarbercrumble - opskrift fra Hendes Verden
Rabarbercrumble med marcipan
Rabarbercrumble med marcipan
plate
6 personer
Af Bente Nissen Lundsgaard
Ingredienser
Rabarbercrumble
600 g rabarber
150 g sukker
Desuden:
125 g smør
150 g hvedemel
100 g ren rå marcipan
100 g sukker
korn af 1 vaniljestang
Drys:
50 g mandelflager
1 spsk. sukker
Pynt:
sigtet flormelis
Tilbehør:
flødeskum
- Skyl og skær rabarberne i 1 cm tykke skiver. Fordel dem i et ovnfast fad. Drys sukker over.
- Smuldr smørret i hvedemel, vaniljesukker og sukker, til det er som revet ost. Riv marcipanen på råkostjernet, og smuldr det i melblandingen. Drys det over frugten. Drys mandelflager og sukker over.
- Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server kagen lun eller kold med flødeskum til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert, Rabarber, Crumble og Bageopskrifter
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu