Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Rabarbercrumble
Foto: Betina Hastoft

Rabarbercrumble - opskrift fra Hendes Verden

Rabarbercrumble

Rabarbercrumble med marcipan

6 personer
Print

Rabarbercrumble
600 g rabarber
150 g sukker
Desuden:
125 g smør
150 g hvedemel
100 g ren rå marcipan
100 g sukker
korn af 1 vaniljestang
Drys:
50 g mandelflager
1 spsk. sukker
Pynt:
sigtet flormelis
Tilbehør:
flødeskum

  1. Skyl og skær rabarberne i 1 cm tykke skiver. Fordel dem i et ovnfast fad. Drys sukker over.
  2. Smuldr smørret i hvedemel, vaniljesukker og sukker, til det er som revet ost. Riv marcipanen på råkostjernet, og smuldr det i melblandingen. Drys det over frugten. Drys mandelflager og sukker over.
  3. Bag kagen på midterste ovnribbe ved 200 gr. ca. 40 min. Pynt med sigtet flormelis. Server kagen lun eller kold med flødeskum til.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert