
Raw in a jar
Når grøntsager bliver anrettet fint, er det som om, de bare smager bedre. Nyd dem sammen med lidt ricotta.
preparation
Total: 20 minutter
plate
2 personer
Af Vibeke Lehn
Ingredienser
1 stor flækket, udkernet peberfrugt
2 skoleagurker
1 gulerod
1 pære
1 stilk bladselleri
100 g sugarsnaps eller sukkerærter
50 g ricotta Lidt sort peber
50 g parmaskinke
45 g ristede rugbrødstænger
Lidt ærtespirer eller ærteskud
Næringsindhold
- Energi pr. person:
- 269 Kcal
- Fedt:
- 30 %
- Protein:
- 25 %
- Kulhydrat:
- 45 %
Sådan gør du
- Skær alle grønsager og frugt i mundrette stykker, og anrét dem i et glas.
- Servér med ricotta – drysset med lidt fingerpeber – samt skinke skåret i tynde skiver, rugbrødstænger og lidt friske ærtespirer eller ærteskud.
Se, hvad vi ellers skriver om: Sund morgenmad og Morgenmad
Få vores NYHEDSBREV:
Det bedste på ALT.dk/MAD lige nu