-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Nem risotto med porre og asparges
Lækker opskrift på nem risotto med porre og asparges. Server nybagt brød til, og du er i himlen.
2 portioner
Total:45 minutter
Ingredienser
- 1 løg i mellemstørrelse
- 2 fed hvidløg
- 2 spsk. olivenolie
- 180 g risottoris
- 1 glas hvidvin
- ¾ l grøntsagsbouillon
- 1 porre
- 5-6 asparges
- 1 stor håndfuld østershatte
- 2 spsk. reven parmesan
Sådan laver du nem risotto
- 1. Hak løg og hvidløg, og svits dem i olie i en tykbundet gryde, til løgene er klare. Tilsæt risene, og svits dem med et øjeblik.
- 2. Hæld hvidvin i gryden, og lad den koge ind. Tilsæt kogende bouillon lidt ad gangen, mens risene suger væde til sig, og rør undervejs. Lad nu risene simre under låg ca. 20 minutter, indtil de er tilpas møre.
- 3.Rør i risene indimellem, og tilsæt ekstra væde, hvis risene sætter sig i bunden af gryden.
- 4. Skær aspargesene i mundrette stykker, og striml porrerne. Lad begge dele koge med de sidste 5 minutter. Konsistensen på risottoen skal være som tyk suppe.
- 5. Riv østershattene i strimler, og svits dem i lidt smør, til de er let gyldne. Drys østershatte og parmesan over risottoen.