kyllingebryst med rosmarin
SPONSORERET indhold

Spis dig til flad mave: Rosmarinkylling med lun courgettesalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Server denne ret med puylinser. De hører til gruppen af langsomme kulhydrater, som er gode for blodsukkeret.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
30. sep. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 stk. kyllingebryst
salt, peber, fintskåret rosmarin
olivenolie til stegning
lidt god balsamico
COURGETTESALAT:
2 spsk olivenolie
2 courgetter i stave
1 udkernet, snittet chili
2-3 fed snittet hvidløg
reven skal af 1 økologisk citron
lidt citronsaft
125 g kogte puylinser
50 g salte macadamianødder

Sådan gør du:

Gnid kyllingekødet med salt, peber og rosmarin, steg det 4 til 5 minutter på hver side og stænk lidt balsamico over mod slutningen af stegningen. Tag kyllingekødet op og hold det varmt. Kom lidt mere olie på panden og steg courgetter, chili og hvidløg i 3 til 4 minutter under omrøring, til courgetterne lige akkurat er møre. Bland citronskal og citronsaft samt linser og nødder ved, varm det hele igennem og smag til med salt, peber og evt. yderligere krydderier.  

Energi pr. pers.: 380 kcal, fedt 36%, protein 39%, kulhydrat 25%