Schnitzler med karry og æble
SPONSORERET indhold

Schnitzler med karry og æble

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En rigtig lækker ret, der på en gang smager af dansk traditionel mad – og af mad fra mere eksotiske himmelstrøg.

Af: Sandra Leigh Draznin Foto: Jes Buusmann
28. nov. 2011 | Opskrift | Hjemmet
2 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
2 schnitzler (skinke, kalve eller kalkun)
2 tsk karry
salt og peber
10 g smør
1 løg (finthakket)
1 æble (i tern)
1 dl bouillon eller
æblemost
majsstivelse
1-2 spsk mango chutney

  1. Krydr kødet med karry, salt og peber og steg det gyldent på en varm pande med smør 3-4 min. på hver side.
  2. Tag kødet af panden og hold det varmt.
  3. Steg løg og æbletern på panden. Tilsæt bouillon eller æblemost og kog sovsen igennem. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand og smag til med mango chutney, salt og peber. 
  4. Servér schnitzlerne med sovsen og f.eks. kogte ris og grønsager.