Schnitzler med karry og æble

Foto: Jes Buusmann

Schnitzler med karry og æble - opskrift fra Hjemmet

Schnitzler med karry og æble

En rigtig lækker ret, der på en gang smager af dansk traditionel mad – og af mad fra mere eksotiske himmelstrøg.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 2 personer
Ingredienser

Arbejdstid: 20 min.
Koge/stegetid: 15 min.
2 schnitzler (skinke, kalve eller kalkun)
2 tsk karry
salt og peber
10 g smør
1 løg (finthakket)
1 æble (i tern)
1 dl bouillon eller
æblemost
majsstivelse
1-2 spsk mango chutney

  1. Krydr kødet med karry, salt og peber og steg det gyldent på en varm pande med smør 3-4 min. på hver side.
  2. Tag kødet af panden og hold det varmt.
  3. Steg løg og æbletern på panden. Tilsæt bouillon eller æblemost og kog sovsen igennem. Jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand og smag til med mango chutney, salt og peber. 
  4. Servér schnitzlerne med sovsen og f.eks. kogte ris og grønsager.
star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Kylling, Dansk mad, Schnitzel og Hovedret

610x200_woordy_knap2.jpeg