Julecupcakes
SPONSORERET indhold

Julecupcakes

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Spred masser af hyggelig julestemning med de skønneste, snehvide julekager.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Betina Hastoft
23. nov. 2018 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 24 styk | Total: 20 min

Ingredienser

korn af 1 stang vanilje eller 1 tsk. vaniljesukker
150 g sukker
100 g marcipan
100 g blødt smør
200 g hvedemel
1 ½ tsk. bagepulver
1 dl mælk
4 spsk. Amarena kirsebær (kan udelades)

Pynt:

½ portion luftig glasur (se mudcake-opskriften)
75 g blødt smør hvidt krymmel

Sådan bager du de små julecupcakes

  1. Pisk æg, vaniljekorn og sukker cremet. Riv marcipanen på råkostjernet. Pisk marcipan og blødt smør i.
  2. Bland hvedemel og bagepulver i en skål. Vend det i æggemassen. Rør mælken i. Vend amarena kirsebær i. Fordel dejen i små muffinforme.
    Hvis du bager dem i metalforme, så smør formene med blødt smør.
  3. Bag kagerne ved 175 gr. i ca. 20 min. på midterste ovnribbe.
    Afkøl kagerne.
  4. Når du har pisket den luftige glasur, kommer du blødt smør i, og pisker til massen er ensartet. Kom gerne smørcremen i en kagesprøjte med stjernetylle.
    Pynt kagerne med smørcreme og drys krymmel på toppen af dem.

Anbefalet til dig