Sprød rødkålssalat
SPONSORERET indhold

Sprød rødkålssalat

Sprød rødkålssalat - et dejligt alternativ til den klassiske rødkål.

Foto: VKStockimages
22. nov. 2015 | Opskrift | BoligLiv


Sprød rødkålssalat

Et dejligt alternativ til den klassiske rødkål.

(4 pers.)

halvdelen af salaten fra forårsrullerne (se opskriften her)
¼ rødkålshoved
3 spsk. ekstra jomfruolivenolie
1 tsk. salt
1 tsk. friskkværnet peber
2 stilke frisk koriander

1. Hak rødkålen i lange tynde strimler, og bland med salaten fra forårsrullerne.

2. Bland olivenolie med salt og peber i en lille skål. Vend dressingen i rødkålen, og server med friskhakket koriander.

► SE OGSÅ: Sprød rødkålssalat med ingefær, ristede nødder, pærer og dadler
► SE OGSÅ: Rødkålssalat med druer, appelsin og pekannød
► SE OGSÅ: Sprød rødkålssalat med nødder, figner og chili