-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Sprød rødkålssalat med nødder, figner og chili
Rådkål i salat smager herligt, og her er den spædet op med chili, som giver hele salaten et pift.
Sprød rødkålssalat til 4 personer
Ingredienser
- ¼ rødkålshoved
- 2 syrlige æbler
- 1½ appelsin, saften heraf
- 1½-2 spsk balsamico-glace
- 1 spsk honning
- 1½ tsk mellemstærk chili, finthakket
- lidt salt
- 50 g mandler
- 50 g hasselnødder
- 100 g tørrede figner
- ½ bakke rucola.
- Skær stokken af rødkålshovedet og snit kålen i meget tynde strimler.
- Skær æblet i kvarte, fjern kernehuset og skær æblet i strimler eller i tern.
- Rør appelsinsaft sammen med balsamico, honning, chili og lidt salt.
- Hak mandler og hasselnødder groft, og rist dem gyldne på en tør pande. Læg dem på en tallerken, og lad dem afkøle.
- Skær de tørrede figner i skiver og bland rødkålen sammen med marinade, figner, æbler, nødder og rucola.
- Servér salaten som tilbehør til julefrokostens kødretter.