Skøn klassisk squashkage
SPONSORERET indhold

Skøn klassisk squashkage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Squash er sunde, billige og lækre – og de er nemme at bruge i bagværk. Prøv opskriften på denne klassiske squashkage med skøn frosting og glaserede gulerodsstrimler.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Tia Borgsmidt
17. sep. 2019 | Opskrift | Hendes Verden
ca. 16 skiver

Ingredienser

150 g blødt smør
300 g sukker
100 g brun farin
3 æg
250 g squash
1½ dl kærnemælk
275 g hvedemel
100 g mandelmel eller finthakkede mandler
1 spsk. stødt ingefær
2 tsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
2 tsk. fintreven usprøjtet citronskal

Desuden:

1 portion frosting (se her på siden) og glaserede gulerodsstrimler (se tip)

Sådan gør du:

  1. Pisk smørret med sukker og farin.
  2. Pisk et æg i dejen ad gangen. Riv squashen på råkostjernet. Rør squash og kærnemælk i sukkerblandingen. Bland de øvrige ingredienser, og vend dem i.
  3. Kom dejen i en smurt brødform på ca. 1½ l. Bag kagen ca. 1 time ved 175 gr. på nederste ovnribbe. Stik et spid i kagen, er der rå dej på, skal den bage lidt længere.
  4. Smør frostingen på den afkølede kage. Pynt evt. med glaserede gulerodstrimler.

Anbefalet til dig