Lækker mør steak
SPONSORERET indhold

Sommermad: Steak med persillepesto & peberfrugt

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Inspiration til aftensmaden, som også passer perfekt, hvis du tænder op i grillen.

Af: Vibeke Lehn Foto: Nicolai Mørk
10. jul. 2014 | Opskrift | Fit living
4

Ingredienser

4 rib eye steaks ca. 500 g
salt, peber
frisk timian
2 tsk olivenolie

PERSILLEPESTO:
1 dl persille
50 g smuttede mandler
2 spsk olivenolie
2 fed knust hvidløg
2 spsk reven parmesan
evt. lidt vand

RAGOUT AF PEBERFRUGTER & KIKÆRTER:
3 udkernede, røde peberfrugter
1 spsk olivenolie
2-3 spsk velafdryppede kapers
1 dåse velafdryppede kikærter
brøndkarse

4 fuldkornsrugboller

Sådan gør du:

Begynd med pestoen, for den kan laves i forvejen. Blend persille, mandler, olie samt hvidløg og parmesan og tilsæt evt. lidt vand, til du har en tyk pesto. Gnid bø™erne med salt, peber og frisk timian. Varm olien og steg bø™erne i 2 til 4 minutter på hver side, alt efter hvor stegte du vil have dem. Hak peberfrugterne groft og sauter dem i den varme olie i 8 til 10 minutter, rør og smag til med salt, peber og evt. timian samt kapers. Vend kikærterne i ragouten og varm dem igennem, tjek smagen igenog server peberfrugterne til kødet med brøndkarse og grove rugboller.

Energi pr. pers.: 640 kcal, fedt 37%, protein 23%, kulhydrat 40%

Der er mange sunde fordele ved at spise proteiner, bl.a. er de med til at øge din fedtforbrænding, selv når du sidder stille.