-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
-
Forsøger en afdød at kontakte dig i dine drømme? Sådan kan du være helt sikker
Steaksandwich med mozzarella og salsa
Alternativ bøfsandwich - lækker steaksandwich med mozzarella og skøn tomatsalsa. på toppen.
Steaksandwich med mozzarella og salsa
Tid: ca. 20 min.
(4 pers.)
4 skiver surdejsbrød
250 g hel mozzarella
4 oksebøffer, f.eks. entrecote eller rib eye
salt og peber
Tomatsalsa:
500 g modne tomater
1 grøn chili
1 potte frisk basilikum
1-2 fed hvidløg
salt og peber
1. Tænd ovnen på 225 grader varmluft.
2. Rist brødet i ovnen i ca. 3 min. Skær mozza-rella i skiver, og fordel på brødet. Sæt brødet tilbage i ovnen, og rist, til mozzarellaosten er smeltet og let gylden i kanten.
3. Hak tomaterne. Flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak chilien fint. Hak basilikum fint. Vend tomater med chili, presset hvidløg og basilikum. Smag salsaen til med salt og peber.
4. Krydr kødet med salt og peber. Steg kødet på en grillpande ved høj varme i ca. 3 min. på hver side afhængig af tykkelse og af, hvor rødt du ønsker kødet.
5. Arranger bøffer og tomatsalsa på brødet, og server straks.
► SE OGSÅ: Risotto med ærter, mynte og parmesan
► SE OGSÅ: Lammedeller med mormorsalat
► SE OGSÅ: Pasta med asparges og estragon-kylling