Stegt andebryst med rødkål og brunede kartofler
SPONSORERET indhold

Stegt andebryst med rødkål og brunede kartofler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Et sikkert hit juleaften.

Af: Hanne Bloch Foto: Thomas Hergaard
13. dec. 2012 | Opskrift | Hjemmet
(2 pers.)

Ingredienser

Arbejdstid: 5 min.
Stegetid: 20-25 min.
Ikke fryse-egnet
1 stk. berberi-andebryst
salt og peber
2 dl bouillon
Rødkål:
1 rødt æble
2 dl rødkål
Brunede kartofler:
300 g små, kogte kartofler
5 spsk sukker
3 spsk smør

  1. Stegt andebryst:
    Rids andebrystet på fedtsiden. Brun det med fedtsiden nedad på en tør pande. Læg det i et ovnfast fad og drys salt og peber på. Hæld væde i fadet. Steg det ved 200 grader i 20 min. Væden kan hældes i en gryde, spædes med bouillon og jævnes til sovs.
  2. Rødkål:
    Skær 1 rødt æble i små terninger. Vend dem i 2 dl rødkål og varm blandingen i 5 min.
  3. Brunede kartofler:
    Skyl 300 g små, kogte og pillede kartofler under koldt vand. Lad dem dryppe af. Smelt 5 spsk sukker på en pande. Kom 3 spsk smør på og kom kartoflerne i den varme smør-sukker-blanding. Vend kartoflerne, til de bliver gyldne.

Anbefalet til dig