Store cookies med ingefær og chokolade
SPONSORERET indhold

Store cookies med ingefær og chokolade

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Findes der noget bedre end duften af hjemmebagte cookies med chokoladestykker i det lille hjem? Nej, vel? Find opskriften her.

Af: Susanne Engelstoft Rasmussen Foto: Mikkel Adsbøl
16. okt. 2012 | Mad | Hendes Verden
20 stk.

Ingredienser

125 g smør
250 g brunt rørsukker
2 æg
25 g frisk ingefærrod
300 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
100 g mørk chokolade

  1. Pisk smør og sukker i en skål, til det er cremet. Tilsæt et æg ad gangen og fi ntrevet ingefær, pisk grundigt. Bland mel, bagepulver og hakket chokolade sammen, og rør det i dejen, til den er godt blandet.
  2. Tag klumper af dejen med en ske, og form store, fl ade småkager på en bageplade med bagepapir. Læg dem med stor afstand på pladen, da de fl yder ud.
  3. Bag dem 7 min. på anden øverste ribbe ved 200 gr. ved varmluft, og lad dem afkøle på rist.