
Sund lakridskage med hvid topping
Frydefuld fristelse, du sagtens kan sætte på gæstebordet.
Ingredienser
18 stykker
200 g mandler, malet til mel eller 100 g fint mandelmel
80 g hvid chokolade sødet med stevia
180 g Perfect Fit eller Frk Skrump Bagesød
40 g rugmel
1 tsk bagepulver
3 spsk lakridsrodspulver
4 æg
1 dl macadamianøddeolie eller rapsolie
1 fintrevet æble
Topping
2 pakker philadelphia light
4 spsk skyr
5-8 dråber flydende sødemiddel som Perfect Sød
Sådan gør du:
1. Bland mandelmel, Perfect Fit, rugmel, bagepulver og lakridsrodspulver sammen.
2. Pisk æggene sammen med olie og fintrevet æble. Hak cokoladen, og rør den i dejen.
3. Hæld dejen i en smurt kageform på 25 x 30 cm eller i en form, beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 minutter ved 160 grader og varmsluft. Tag ud, og afkøl.
4. Rør philadelphia, skyr og sødemiddel sammen, og smør det over kagen.
200 kcal pr stykke.
PRØV OGSÅ: Sunde kokostoppe
Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/