Sund lakridskage med hvid topping
SPONSORERET indhold

Sund lakridskage med hvid topping

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Frydefuld fristelse, du sagtens kan sætte på gæstebordet.

Af: Majbritt Louring Engell Foto: Maria Nørregaard
21. apr. 2013 | Opskrift | ALT for damerne

Ingredienser

18 stykker
200 g mandler, malet til mel eller 100 g fint mandelmel
80 g hvid chokolade sødet med stevia
180 g Perfect Fit eller Frk Skrump Bagesød
40 g rugmel
1 tsk bagepulver
3 spsk lakridsrodspulver
4 æg
1 dl macadamianøddeolie eller rapsolie
1 fintrevet æble

Topping
2 pakker philadelphia light
4 spsk skyr

5-8 dråber flydende sødemiddel som Perfect Sød

Sådan gør du:

1. Bland mandelmel, Perfect Fit, rugmel, bagepulver og lakridsrodspulver sammen.

2. Pisk æggene sammen med olie og fintrevet æble. Hak cokoladen, og rør den i dejen.

3. Hæld dejen i en smurt kageform på 25 x 30 cm eller i en form, beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 minutter ved 160 grader og varmsluft. Tag ud, og afkøl.

4. Rør philadelphia, skyr og sødemiddel sammen, og smør det over kagen.

200 kcal pr stykke.

PRØV OGSÅ: Sunde kokostoppe

Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/