Sund lakridskage med hvid topping

Foto: Maria Nørregaard Sund lakridskage med hvid topping

Sund lakridskage med hvid topping

Sund lakridskage med hvid topping

Frydefuld fristelse, du sagtens kan sætte på gæstebordet.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
Ingredienser

18 stykker
200 g mandler, malet til mel eller 100 g fint mandelmel
80 g hvid chokolade sødet med stevia
180 g Perfect Fit eller Frk Skrump Bagesød
40 g rugmel
1 tsk bagepulver
3 spsk lakridsrodspulver
4 æg
1 dl macadamianøddeolie eller rapsolie
1 fintrevet æble

Topping
2 pakker philadelphia light
4 spsk skyr

5-8 dråber flydende sødemiddel som Perfect Sød

Sådan gør du:

1. Bland mandelmel, Perfect Fit, rugmel, bagepulver og lakridsrodspulver sammen.

2. Pisk æggene sammen med olie og fintrevet æble. Hak cokoladen, og rør den i dejen.

3. Hæld dejen i en smurt kageform på 25 x 30 cm eller i en form, beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 25 minutter ved 160 grader og varmsluft. Tag ud, og afkøl.

4. Rør philadelphia, skyr og sødemiddel sammen, og smør det over kagen.

200 kcal pr stykke.

PRØV OGSÅ: Sunde kokostoppe

Få mere inspiration til lækker mad på altfordamerne.dk/opskrifter/

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Sund kage, Sunde desserter, Kage og Bageopskrifter

610x200_woordy_knap2.jpeg